Inner_Mur-og-pussarbeid.jpg

Bruk fagfolk med våtromsertifikat til rehabilitering av ditt bad.

Vi kan tilby skreddersydde løsninger for ditt våtrom, enten det er et bad, vaskerom eller en kombinasjon. Våtrommet er det mest utsatte rommet i huset, og krever høy kompetanse for å bygges opp riktig.
Vi sørger for at alle steg blir utført riktig og i henhold til dagens regelverk og forskrifter, enten det er nybygg eller rehabilitering. Våre fagfolk har gjennomført kurs med Byggebransjens våtromsnorm og har våtromsertifikat.
Våtromsnormen har angitt tekniske retningslinjer for hvordan materialer og utstyr skal godkjennes, og på hvilken måte arbeidet skal utføres, samt rekkefølgen av arbeidene og kontrollprosedyrer.
Vi leverer alle former for fliser og bruker relevante setteteknikkene for de forskjellige produktene. Spesielt storformatflis krever både utstyr og kompetanse for å bli montert riktig.
Sammen med dyktige samarbeidspartnere er vi en stolt totalentreprenør av våtrom.

Flislegging av inne og uteområder

Vi har utstyr og erfaring til å levere et flott resultat
Når vi arbeider med fliser, er vi opptatt av presisjon. Vi har utstyr og erfaring til å levere et flott resultat, uansett flisestørrelse. Fliser har i dag et uendelig bruksområde og kan for eksempel benyttes på bad, kjøkken, kjeller, venterom, terrasser, garasjer og butikklokaler.

VÅR KUNNSKAP OG ERFARING ER DIN TRYGGHET

Kontakt Oss

Eller ring oss på

+ (47) 55 34 41 40